Over ons
Opleidingen Groep Nederland bestaat uit een groep enthousiaste mensen die niets liever doen dan hun kennis en ervaring delen met mensen die beter willen communiceren, samenwerken en leidinggeven.

Welcome to Over ons

“Het is uw droom om een succesvolle en duurzame toekomst te scheppen. Het is onze drive om dit samen met u waar te maken”

Opleidingen Groep Nederland bestaat uit een groep enthousiaste mensen die niets liever doen dan hun kennis en ervaring delen met mensen die beter willen communiceren, samenwerken en leidinggeven. We bestaan sinds 1989 en zijn voortgekomen uit de bedrijfsopleiding van Philips. We werken met veel plezier voor diverse opdrachtgevers, met verrassende resultaten.

Maatwerk is het sleutelwoord van Opleidingen Groep Nederland. Wij ontwikkelen dan ook graag een training, coachings- of loopbaantraject op maat, aangepast aan specifieke vragen en/of behoeften op elk gewenst niveau. Wij starten elk traject met een individueel intakegesprek, oriëntatiebijeenkomst of workshop. Hierin stemmen wij de doelstellingen van het traject en die van de deelnemers op elkaar af. Samen maken we helder:

  • Waarop toets je de kandidaat;
  • Welke competenties staan centraal;
  • Wat is het functieniveau van de medewerkers;
  • Wat is het doel van de training, coaching of loopbaantraject;
  • Welke trainer of acteur past daarbij.

We sluiten de trajecten af met een evaluatiegesprek met de deelnemers en de direct leidinggevende, of een terugkomdag. Op deze wijze borgen wij dat de deelnemers het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk toepassen.

OGN werkt met een pool van ervaren trainers en acteurs.

De beginsituatie en leerdoelen zijn voor ons het vertrekpunt. Alleen dan kan een training ‘landen’.

directeur

Drs. Mat ErkenDirecteur

Directeur van Adviesgroep Maat & Partners en Opleidingen Groep Nederland. Psycholoog en specialist in de ontwikkeling en uitvoering van psychologische tests, coachingstrajecten, individu- en teambegeleiding, beloningssystemen en competentie- en performance management.

eerste contactpersoon ogn

Sanne ErkenEerste contactpersoon OGN

Eerste contactpersoon voor Opleidingen Groep Nederland, coördineert voor OGN alle opleidingstrajecten. Is daarnaast tevens actief op het gebied van productontwikkeling en de uitvoering van diverse trainingen. Maakt hierbij gebruik van praktijkervaring uit de U.S.A. Speelt in op opleidingsbehoeften in organisaties door een brede educatieve en communicatieve achtergrond.