Samenwerking ROC Business
Opleidingen Groep Nederland bestaat uit een groep enthousiaste mensen die niets liever doen dan hun kennis en ervaring delen met mensen die beter willen communiceren, samenwerken en leidinggeven.

Samenwerking ROC Business

Samenwerking ROC Business

ROC Business is een unieke alliantie in Nederland waarin leidende marketeers, HRM specialisten en trainers uit het bedrijfsleven, hand-in-hand met de deelnemende ROC’s, bedrijven ondersteunen bij het verbeteren van de bedrijfsresultaten. Dat wordt gerealiseerd door het creëren van een relevante, unieke positie in de markt

Bij een ROC denkt u wellicht aan regulier onderwijs en standaard onderwijsprogramma’s en/of reguliere schoolbezoek. Graag stellen wij uw beeld bij, ROC Business biedt namelijk een andere opleidingsvariant aan.

Wat u tegemoet kunt zien is een volledig maatwerkplan gebaseerd op uw strategische doelen en ambities. Dat wordt uitgevoerd bij u op locatie en met een logistieke uitvoering die het beste bij uw bedrijf past. Voor de groep staan experts uit de praktijk die met hun enthousiasme en ervaring het beste weten te halen uit uw team(s).

Waarom zonder kosten?

Een ROC verzorgt gesubsidieerd standaard onderwijs. Daarnaast is er subsidie die vrijkomt door de Wet Verminderde Afdracht inzake Opleidingen. Dit hierdoor vrijkomende budget wordt aangewend voor de primaire deelnamekosten aan het ROC èn voor het speciaal voor u ontwikkelde maatwerkdeel. Ons vertrekpunt daarin is om budgetneutraal te werken. Vanzelfsprekend ontvangt u in de voorbereidingsfase van het traject alle zekerheden hierover.

Aan het einde van onze samenwerking ontvangen alle deelnemers een landelijk erkend MBO-diploma.

Van deelname mag u veel verwachten. Denk hierbij aan extra positieve energie waarmee uw teamleden uw klanten tegemoet treden, een collectieve energie om als bedrijf te willen winnen, een professioneel uitgevoerd training- en coachingsplan én medewerkers die zich zowel individueel als collectief ontwikkelen in de lijn van uw strategische doelen. Dit alles laat zich vervolgens eenvoudig doorvertalen naar de overall resultaatverbetering van uw onderneming.

Indien u het op prijs stelt, starten wij ook een uitdagend train-de-coach traject voor u op. Hierin leren wij uw teamleiders hoe zij het proces zonder onze inbreng kunnen voortzetten.

U kunt onze expertise op eigen kosten inhuren of gebruik maken van het voordeel van ROC Business om via subsidie de out-of-pocket kosten af te dekken. Mogelijk zelfs volledig! Wilt u hierover meer weten of een vrijblijvende afspraak?

Neem contact op met Mat Erken of Sanne Erken via: mat@rocbusiness.nl of*sanne@rocbusiness.nl of bezoek de website: www.rocbusiness.nl

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *